Wednesday, November 15, 2017

Bracelet Readymade

Assalamualaikum.
Lama sangat tak update, and kali ni ada bracelet readymade for sale. Jemput PM ya kalau nak beli.







Saturday, May 6, 2017

Sunday, March 5, 2017

Love Islam

Salam'alaik


               Alhamdulillah, paling suka buat keychain macam ni. Hehe. Prefer lagi font yang ni, taktahu la bagi saya font ni nampak menarik lagi.

              Ni order dari akak kat UiTM, sejuk hati bila masih ada yang nak order keychain tulis I Love Islam. Satu dalam seribu. Huhu. Btw thanks :) 

Friday, March 3, 2017

Last untuk Cuti kali ni

Assalamualaikummm


               Anyeonghaseyo. Hehe. Cuti dah semakin nak habis.. wuaaa, sedihnyaaa. Order dah tak boleh nak amik. Tinggal nak kena siapkan order yang ada je lagi. Sorry kepada yang ter'reject' order. Bukan apa, sebab takut tak sempat. Insyaallah lain masa, cuti semester depan, saya bukak order ye. :)

               Alhamdulillah, kali ni order dari junior sekolah & kawan UiTM. Terima kasih daun keladi kerana sudi order.

Wednesday, March 1, 2017

Again & again

Assalamualaikum & Hi!




              ALHAMDULILLAH permintaan keychain nama semakin meningkat. Bukan senang nak dapat order banyak banyak macam ni. 

               Keychain-keychain ni diorder oleh kawn baik gue, Fatin namanya. Hehe. Fatin request nak ribbon belakang dia so that keychain nampak lebih menarik & menonjol. Nak dihadiahkan untuk kawan-kawan UPM dia. Thankyou soo much sudi order :)