Saturday, May 6, 2017

Sunday, March 5, 2017

Love Islam

Salam'alaik


               Alhamdulillah, paling suka buat keychain macam ni. Hehe. Prefer lagi font yang ni, taktahu la bagi saya font ni nampak menarik lagi.

              Ni order dari akak kat UiTM, sejuk hati bila masih ada yang nak order keychain tulis I Love Islam. Satu dalam seribu. Huhu. Btw thanks :) 

Friday, March 3, 2017

Last untuk Cuti kali ni

Assalamualaikummm


               Anyeonghaseyo. Hehe. Cuti dah semakin nak habis.. wuaaa, sedihnyaaa. Order dah tak boleh nak amik. Tinggal nak kena siapkan order yang ada je lagi. Sorry kepada yang ter'reject' order. Bukan apa, sebab takut tak sempat. Insyaallah lain masa, cuti semester depan, saya bukak order ye. :)

               Alhamdulillah, kali ni order dari junior sekolah & kawan UiTM. Terima kasih daun keladi kerana sudi order.

Wednesday, March 1, 2017

Again & again

Assalamualaikum & Hi!




              ALHAMDULILLAH permintaan keychain nama semakin meningkat. Bukan senang nak dapat order banyak banyak macam ni. 

               Keychain-keychain ni diorder oleh kawn baik gue, Fatin namanya. Hehe. Fatin request nak ribbon belakang dia so that keychain nampak lebih menarik & menonjol. Nak dihadiahkan untuk kawan-kawan UPM dia. Thankyou soo much sudi order :)

Monday, February 27, 2017

Keychain nama again

Assalamualaikum~



               Keychain nama lagi, kali ni order dari member sekolah lama. Waktu sekolah rendah agama dulu. Haha. Kalau ada facebook, tak kisah la lama mana pun masih boleh contact jugak.


               Btw, dia order untuk business dia, ARDUINO. Hehe. Kalau sudi order la lagi ye. Terimakasihh.

Thursday, February 23, 2017

Untuk anak buah dia

Assalamualaikum. :)


               Hai, semua sihat ke? Setelah lama tak update, akhirnya ni first post untuk tahun ni. Baru je habis semester 5, memandangkan sekarang ni tengah cuti semester, boleh la sambung kerjaya kraf saya.

             Alhamdulillah, ada order dari senior nursing. Untuk anak buah katanya. Dia request buat cantik-cantik. So, kite perah la sikit otak nak buat keychain nama yang simple tapi comel. Yang sesuai untuk budak-budak kecik kan. Hehe.

               Kalau berminatt nak order macam ni jugak boleh la whatsapp - 0189020745. Okay, sampai sini saja update kali ni. Wassalam~